Prevoz kamionima sa kranom

Za šta se može koristiti kamion sa dizalicom?
Ova moćna vozila su neverovatno raznovrsna. Nakon dugotrajnog rada u transportnoj industriji, ubrzo postaje očigledno koliko je posao zaista raznolik. Ne postoje dva ista opterećenja.

Skoro sve što postoji u jednom trenutku je prevezeno kamionom, prevoz kamionima sa dizalicama i kranovima, posebno velikim ili teškim predmetima ili mašinama, proizvodnim i industrijskim materijalima, sve do samih osnova, poput hrane i zaliha.

Uglavnom, kamion sa kranom se koriste u transportu nenormalnih tereta koji se najčešće odnose na građevinarstvo, poljoprivredu, uređenje, infrastrukturu i energetiku.

Industrije koje koriste kamion sa kranom

HIAB se obično koriste na gradilištima svih veličina za manevrisanje teškom opremom i mašinama, ili transport građevinskog materijala kao što su drvo, cigla, beton, kamen itd.

Takođe ćete verovatno naići na HIAB na farmama ili na velikim projektima uređenja prostora jer su idealni za transport velikih količina zemlje, peska, asfalta i drugih teških materijala i opreme.

Ipak, najčešće kamion sa kranom nalazi svoj dom u transportnoj industriji i industriji teških transporta. Transportne kompanije poput naše se u velikoj meri oslanjaju na fleksibilnost koju HIAB pruža u transportu i isporuci tereta za klijenta.

Hidraulična dizalica na kamionu sa kranomčini potrebu za unajmljivanjem posebne dizalice za utovar i istovar tereta na svakoj lokaciji potpuno suvišnom. Dizalice koje se mogu produžiti takođe čine brzo i precizno isporuku robe lakom za transportne kompanije.

lakoću, kao i utovar i istovar na licu mesta bez potrebe za posebnom pokretnom dizalicom.
Ova vozila mogu bezbedno da prebacuju robu unutar lokacije iz jedne oblasti u drugu.
Mogu se koristiti u širokom spektru sektora, uključujući građevinarstvo, poljoprivredu, transport i energetiku.
Kamion sa dizalicom postoji kao jedna jedinica, koja se može lako pomerati, za razliku od tradicionalnih dizalica, i radi mnogo bolje na mekim površinama u poređenju sa pokretnom dizalicom.
Ova svestrana mašina je idealna za posezanje u uske ili ograničene prostore sa kranom za utovar koji može da se okreće do 180 stepeni i dužine 16,5 m.
HIAB su takođe kompaktniji od tradicionalnih dizalica i lakši su za pomeranje, što ih čini idealnim za gradska gradilišta.
Korišćenje i prevoz kamionima sa kranom veoma isplativa i vremenski efikasna alternativa korišćenju standardne dizalice, jer nema potrebe da se unapred priprema gradilište ili koordinira sa kompanijom za dizalice za istovar robe na gradilištu. Smatramo da korišćenje kamiona sa kranom pomaže u smanjenju ukupnih troškova za naše klijente i pomaže da isporuke teče mnogo lakše.

Write a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *