Profi selidbe Beograd

Agencija za selidbe u Beogradu „Profi selidbe Beograd“ postoji od 2012. godine. Pretežno je orjentisana na selidbe u Beogradu, ali i selidbe na teritoriji Srbije. U svom voznom parku poseduje kombije i kamione furgone koji su specijalizovani za selidbe. Vozila poseduju opremu i neophodnu zaštitu kako se vaše stvari ne bi oštetile prilikom selidbe.

Profesionalno i povoljne cene selidbe

Agencija nudi usluge prevoza robe i stvari po povoljnim cenama. Mogućnosti prilagođavanja vašim potrebama i kombinovanja selidbe sa radnicim ili bez radnika za utovar i istovar. Kombi prevoz robe i stvari iz meta A u mesto B ili iznajmljivanje kombija i kamiona sa vozačem. Pozovite nas za besplatnu procenu selidbe i dogovor oko prevoza. Najbolji izbor za vas agencija za selidbe Profi selidbe Beograd

A1selidbe.rs

Stručnjaci smo za pakovanje i premeštanje imovine vaše kompanije: kancelarijskog nameštaja, elektronskih uređaja, laboratorijske opreme ili fabričkih mašina u vaše nove prostorije. Pravilno planiranje i koordinacija su osnove uspešnog kancelarijskog poteza. Naši akcioni planovi za selidbu kancelarija pažljivo su sačinjeni kako bi se smanjio gubitak produktivnosti za vaše poslovanje. Svesni vaših potreba za poverljivošću, možemo da obezbedimo ugovornu klauzulu o poverljivosti za sve naše osoblje ako je potrebno. Naša posada je posvećena pakovanju i raspakovanju vaše robe sa najvećom pažnjom i pažnjom. Sva elektronska oprema, kao što su serveri i modemski ormari, pakuje se u posebno dizajnirane kutije i transportuje u vozilima sa vazdušnim oslanjanjem.

Write a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *