Selidbe i pakovanje za selidbe

Vaša roba može biti krhka i može se raspasti u nekoliko trenutaka. Shvatamo ovu zabrinutost i proverićemo svaku stavku koju želite da zapakujete kako bismo videli da možemo sve sačuvati bez rizika za moguću štetu. Zato smo mi najbolji Jeftine selidbe Beograd.

Možemo raditi sa svim potrebnim materijalima za obavljanje zadatka, uključujući:

  • Kutije u različitim veličinama
  • Traka za kutije
  • Zaštite od stiropora i drugi zaštitni predmeti na bazi pene
  • Oznake za svaku kutiju
  • Obloga od mehurića i papirna folija za krhke predmete
  • Takođe možemo koristiti plastične kante za lokalne poslove. Plastične kante za višekratnu upotrebu i mogu nositi više predmeta, a mogu podržati iste zaštitne predmete koje biste koristili prilikom bacanja masivnijih kartonskih kutija.

Proces pakovanja ide na sledeći način:

Da li su određene stavke krhke
Soba kojoj nešto pripada
Da li predmeti pripadaju određenom komadu nameštaja; ovaj napor je neophodan za selidbe u kancelariju
Posebna uputstva za nošenje, uključujući i to da li je za predmet neophodan ručni kamion nameštaj i druge stvari koje zahtevaju demontažu
Svaku kutiju možemo označiti opisom onoga što se nalazi unutra. Nalepnica može da sadrži uputstva o tome da li su stvari krhke, da li je potrebno više ljudi za podizanje kutije i druge tačke.

Predmeti se, po mogućnosti, mogu pakovati i u originalne kese.

Inventori Vork
Možemo navesti koliko kutija ima vaš posao, a mi ćemo napraviti popis za sve kutije koje pakujemo. Naš rad će pregledati sve što je potrebno za vaš posao, a da pritom ne stvorite ništa previše teško ili na drugi način izazovno za upravljanje.

Možemo podeliti vaš inventar na sve sobe koje imate i na koje ljude će ti predmeti najviše trebati. Možete zatražiti pomoć za kasno pakovanje vrednih ili osetljivih stvari, posebno ako se radi o stvarima koje ne možete zanemariti kada svoj inventar pripremate za upotrebu.

Write a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.