PRONAĐI SVOJU SAVRŠENU HALJINU: KOJI STIL VENCANICE ZA SVADBU ĆE PARATI MOJU SVADBU?


Pronalaženje vaše savršene haljine: Koji stil venčanice će odgovarati mom venčanju?
Dakle, odlučili ste se za temu venčanja i sada morate da pronađete stil venčanice koji će odgovarati! Postoji toliko mnogo stilova i, suočimo se s tim, može biti neodoljivo znati odakle početi. Iskreno, vaš stil oblačenja u potpunosti zavisi od vas, i bez obzira na vašu temu, apsolutno biste trebali odabrati haljinu u koju se zaljubite, međutim, postoje neke stvari koje treba uzeti u obzir prilikom izbora vencanice u salonu vencanica, a o kojima možda niste razmišljali. Dajemo vam naše savete i savete za pronalaženje stila venčanica, koji će najbolje odgovarati vašem venčanju, i naravno vama! Naravno naš salon vencanica u Beogradu ima iskustva u izboru vencanica.

LIKSUZNE VENCANICE

Volite luksuz, ali niste sasvim tradicionalna princeza nevesta? Tada je opuštena luksuzna tema venčanja i venčanica savršena. Izaberite detaljne vezice s prizvukom metalika, tako da vaša opuštena luksuzna vibracija može zablistati. Plutajući rukavi savršeni su za opušteni luksuzni izgled. Idite na opuštene oblike u kojima možete plesati celu noć.

BOHO
Ako ste opuštena nevesta koja ima boho temu venčanja, onda ćete želeti da se super kul opušteni izgled poklopi. Razmislite o zanimljivim vezicama sa obojenim podtonom. Urezi takođe mogu da poboljšaju vaš izgled boho neveste, pa potražite zanimljive čipkaste obloge ili resice kako biste upotpunili izgled. Klonite se svega što blista ako tražite pravu boho vibru.

ALTERNATIVNO
Alternativna venčanica može se kretati daleko, od obojenih haljina do neobičnih tkanina. Odabir nečega što odgovara vašem ličnom alternativnom izgledu može vas dovesti do slavnih mesta. Ako i dalje želite svadbeni osećaj, ali tražite nešto malo drugačije, pridržavajte se palete slonovače i potražite zanimljive tkanine, alternativne oblike ili kratke haljine.

TRADICIONALNO VENCANICE ZA SVADBE
Ako je vaš stil jednostavan, šik i tradicionalan, sa satenskom balonom ne možete pogrešiti. Svakako ćete biti princeza za taj dan u strukturiranoj punoj suknji sa dragim izrezom. Ako želite da bude detaljniji, razmislite o svojoj dodatnoj opremi. Dodajte pojas za dan, a zatim statement ogrlicu i minđuše za veče.

SAVREMENO
Savremeni ili moderni izgled savršen je za gradsko venčanje. Ako idete za ovom temom za dan venčanja, potražite plutajuće opuštene oblike haljina sa strukturom gore. Idite na modernu čipku, sa apstraktnim oblicima za razliku od cvjetnih. Dostupne su i suknje od tila, tako da možete imati dva različita izgleda u jednoj haljini, savršeno za savremenu atmosferu.

Write a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *