Pripreme pre selidbe

Некатегоризовано

Ako je pravo i unapred pripremiti novi dom za preseljenje, to će pojednostaviti postupak i učiniti vaš boravak u kući ugodnim. Strani stručnjaci savjetuju da se stvari rasporede u prostorije i da se u skladu s tim popišu kutije. Na primer, “kupatilo”, “spavaća soba”, “kuhinja” itd. Nakon transporta, odmah postavite kutije u željene prostorije. To će pojednostaviti raspakivanje, analizu i uređenje stvari. To če mnogo olakšati selidbu.

Planiranje selidbe

Razmislite pažljivo i isplanirajte svoju selidbu. Važno je izračunati širinu otvora i hodnika tako da vas slučaj kada visoki ormar ili veliki klavir ne uklapaju u vrata ne iznenadi. U jednom slučaju, potrebno je rastaviti proizvod, u drugima – dostava je moguća samo kroz prozor.

Da ne biste oštetili prostoriju, važno je zaštititi elemente od oštećenja do kojih dolazi prilikom nošenja nameštaja i drugih teških predmeta. Krovni dovratnici moraju biti zaštićeni trakom. Na podu, položi stari tepih za otpad, debeli plastični omot ili debeli tepih. Ovo će zaštititi pod od ogrebotina i udubljenja, deformacija i mrlja.

Pakovanje stvari umetnost selidbe

Napravite aranžman nameštaja unapred, kako ne biste prebacivali ili premještali teške predmete s jednog mjesta na drugo. Selidbe su pakovanje. Obratite posebnu pažnju na pakovanje stvari. Stručnjaci preporučuju omatanje ispupčenih delova nameštaja omotom mehura kako se ne bi obarali uglovi noćnog ormarića ili stola kada ga nosite.

Tapacirani nameštaj je bolje omotati film da bi se zaštitili proizvodi od prljavštine i prašine. Zamotajte ogledala u karton i koristite prirodne kutije za opremu. Stavite odeću u torbe, torbe i kofere.

Write a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *