Presadjivanje kose

Некатегоризовано

Kada počnete da ostajete bez kose imate dva pravca ili da se pomirite da ćete oćelaviti ili da nešto preduzmete po tom pitanju. Koliko je to unosan posao o prodaji lekova protiv ćelavosti, govori i činjenica da se već godinama prodaju vodice, mazalice i lekovi od kojih kosa raste kao luda. Još uvek ne znam čoveka kome je porasla nova kosa tako da je jedina metoda koja će vam vratiti kosu je presadjivanje kose.

FUE presadjivanje kose

Transplantacija kose i presadjivanje kose su doživeli evoluciju, pa tako umesto klasične metode koja ostavlja ožiljke je sada revolucionarna FUE metoda presadjivanja kose. Sa ovom FUE metodom gde se sa specijalnom iglom vrši presadjivanje dlake po dlake iz donorske regije na deo tamo gde nemate kose. Ožiljaka nema. Oporavak je neuporedivo brži od klasične metode, potpuno bezbolan i skoro 100% uspešna metoda.

Pre nego što se pristupi presadjivanju kose i primeni FUE metode presadjivanja kose, potrebno je izvršiti detaljan pregled i analizu kako bi se uspešno izvela transplantacija kose.

Kontaktirajte mbc.rs to jeste MBC kliniku za estetsku hirurgiju i dogovorite termin. Proverite da li ste kandidat za FUE transplantaciju ili presadjivanje kose. Dobićete detaljne informacije, znaćete koliki će biti troškovi vašeg ulepšavanja.

Write a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *