medicina

Stomatolog Beograd

Koliko često idete kod zubara? Da li samo onda kada imate neke probleme ili redovno kontrolišete zdravlje svojih zuba. Kada smo pitali stomatologa koliko često treba dolaziti na kontrolni pregled, njegov odgovor je bio svakih 6 meseci. DA dobro ste čuli – svakih 6 meseci pravac kod stomatologa i kontrolni pregled. Kao i za svaki problem kada već dođe do bola, naravno nije kasno, ali je mnogo lakše kada je karijes manji, sve je lakše.Nemojte sebi dozvoliti da vas bol natera da idete kod stomatologa na intervenciju, uradite to pre nego što vam glava natekne, ili neprespavate celu noć zbog bola …

Usluge stomatologa u Beogradu

Kada ste u velikom gradu kao u Beogradu onda imate veliki broj stomatoloških ordinacija i na velikom broju zgrada i reklama možete videti natpis stomatolog Beograd. Osim problema sa karijesom, poravka – lecenje i vađenje zuba sve veći broj stomatologa u Beogradu nudi usluge estetike, kako oni popularno kažu – ulepšavanjem vašeg osmeha. Primenjuju najsvaremenije tehnike kao i u svetu, kao što su zubni imlantati, a njihove ordinacije opremljene su kvalitetnom opremom.

Sada nije toliko teško ni nadoknaditi zub koji ste izgubili jer ga niste na vreme lečili, morali ste da ga vadite. Postoje tehnike koje će u potpunosti zameniti vaš stari zub koji će zadovoljavati sve kriterijume i estetske i funkcionalne. To su mostovi, ali i funkcionalnije metode kao zubni implantat. No nadam se da ste naučili lekciju i da ćete nakon toga voditi više računa o zdravlju svojih zuba i da ćete redovno posećivati svog stomatologa, ne mora baš svakih  6 meseci, ali bar jednom godišnje.

1 comment

  1. Pingback: Stomatoloska ordinacija o oralnoj higijeni – Ex Yu Caffe

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *