Category Archives: saloni namestaja

Adresar salona namestaja u Beogradu, ali i teritoriji cele Srbije. Ako tražite nameštaj nalazite se na pravom mestu. Potražite najbliži salon namestaja sa najpovoljnijim uslovima prodaje.

saloni namestaja

Dallas Beograd namestaj i trendovi u 2016 godini

Published by:

Jedna od vodećih fabrika za proizvodnju namestaja je Dallas iz Tutina koja već više od 20 godina uspešno prodaje i proizvodi nameštaj ne samo za tržište Beograd i Srbeije već kompletan region. Ambicije Dallasa su da osvoji i evropsko tržište. Savremena fabrika za proizvodnju prati svetske trendove u proizvodnji namestaja koje njihovi dizajneri prilagođavaju standardima. U salonima namestaja Dallas Beograd možete pogledati najnovije modele, a mi ćemo vam skrenuti pažnju na neke trendove iz 2016. godine.

Boje igraju veliku ulogu u 2016 godini, sa tamnijim i punim bojama na zidovima do svetlijih boja za tepihe. Boja koja je obeležila 2015. godinu bila je siva boja, a taj trend se nastavlja i u 2016. godini. Od namestja popularni su kompleti trosedi na razvlačenje, dvosedi i fotelje na razvlačenje tapacirane sivom bojom uz kombinacije za metalinim ukrasima i predmetima u sobi. Za pod najbolja kombinacija je mermer ili nesto slično. Indigo plava je boja koja u kombinaciji za mesingom za ramove kreveta.

Bez obzira na trendove neka opšta pravila za kombinovanje boja su uvek na snazi, pa da ih se podsetimo kako ide upotreba boja:

Ako vam treba osećaj prostora onda je dobar izbor svetlo plava boja, kombinovanje zelinih boja je malo problematično, svetlo crvene u maloj sobi daće osećaj još manjeg prostora.

Crvena boja je uvek dobar izbor i sve crvene boje se međusobno dopunjavaju.

saloni namestaja

Tapaciranje namestaja Beograd

Published by:

Ako imate namestaj koji bi mogao još da traje i nije za deponiju, onda postoji rešenje tako što će mu se izvršiti reparacija. Najčešće je to potrebno zameniti neku od opruga, eventualno neku letvi i izvršiti presvlačenje tapaciranje nameštaja. Majstor za tapaciranje namestaja sa dugogodišnjim iskustvom izvršiće popravke na vašem nameštaju koji može i izgledati čak i bolje nego kada ste ga kupili.